Не 20, а цели 25 награди бяха раздадени в последният епизод на „Silver Star Show“!

Новото музикално предаване с водещ Силвестър Матеев и групата на народа – „Фантазия“, се радват на изключително големи успехи! Освен с безройните си хитове, Силвър и „Фантазия“ покориха нови върхове с изключително успешното „Silver Star Show“.

В последният излъчен епизод (до сега, а не последен епизод като цяло), Силвър и оркестър „Фантазия“ изтеглиха победителите от играта. А каква беше тя? По първоначален замисъл, в играта трябваше да се раздадат 20 награди, но в последният момент, Силвър беше хванал няколко листчета и за да не ги пуска, реши да награди всички изтеглени! За пореден път, Силвър деминстрира с колко голямо сърце е и колко добър човек е всъщност!

Правилата на играта бяха следните – меломаните и почитателите на „Silver Star Show“ трябваше да споделят лайфа във социалната мрежа Facebook и да тагват официалната страница на шоуто. Участниците трябваше да споделят лайфа между 2-ри и 9-ти Май! Наградите бяха кейсчета и чаши с брандинга на предаването.

Виж снимки тук ⬇️

Ако не сте успели да се включите в играта на „Silver Star Show“ или не сте спечелили нищо – не унивайте! Следете епизодите на хитовото онлайн предаване, защото тепърва предстоят много игри, много забавление и още много, много изненади!

А за тези които не са гледали епизода, направете го от тук ⬇️

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s